Hypotheken

Bij het oriŽnteren op de woningmarkt hetzij als starter of als doorstromer komt op een bepaald moment het zoeken en vinden van een geschikte hypotheek die bij uw persoonlijke situatie past aan de orde. Voor u zijn dan van belang de juiste hypotheekvorm(en) , laag rentepercentage, blijvende lage woonlasten en uitstekende hypotheekvoorwaarden. Dit is geen eenvoudige opgave.

Aanbod
Als u op zoek bent naar een geschikte hypotheek kunt u kiezen uit diverse basis-hypotheekvormen en dito varianten. Hierbij heeft u bovendien de keuze uit een behoorlijk aantal aanbieders. De ťťn biedt het laagste rentepercentage, de andere garandeert u de laagste maandlast en volgende beweert absoluut de goedkoopste te zijn. Voor u geen makkelijke keuze.

Lange termijn
Wij zijn gewend vanuit onze verzekeringsachtergrond om een langdurige relatie op te bouwen en te onderhouden met onze relaties. Wij geven u een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, ook voor de langere termijn. Zo weet u zeker dat u de financiering krijgt die u past. Met niet alleen een gunstigere rente, maar ook met goede hypotheekvoorwaarden die bij u passen. Voor u is het belangrijk dat u ook op langere termijn voordelig uit bent en de financiŽle rust kunt bewaren. Wij hechten veel waarde aan een goed advies.

Lage rente en goede voorwaarden
In de voorwaarden staat onder meer of u uw hypotheek eerder boetevrij mag aflossen en of u uw hypotheek kunt meeverhuizen. Sommige hypotheken bieden weliswaar een lage instaprente maar zijn bij verlenging ongunstiger . Dit zijn allemaal zaken die u moet weten op het moment dat u uw keuze maakt om straks nare verrassingen te voorkomen.

Verzekeringen
Als u eenmaal de hypotheek van uw huis gekozen hebt, komen uw woonverzekeringen aan de orde. Ook de verplichte opstalverzekering en inboedelverzekering kunt u makkelijk bij ons afsluiten. De dekking van de opstalverzekering laten wij ingaan bij het passeren van de akte. Zo bent u altijd goed en voordelig verzekerd. U kunt voor al uw verzekeringen bij ons terecht.